Am pus cioroiul la treaba, am vazut eu la Motanel ca lauda fasolea facuta la cioroi....:))))
Am pus de seara la inmuiat fasolea in apa rece. Dimineata, am dat-o intr-un clocot, am lasat-o sa fiarba 10 min, de cand a inceput sa clocoteasca apa. Ceapa am taiat-o marunt, la fel si ardeiul capia. Am bagat oala in priza, am setat la functia high, am pus uleiul in ea, am lasat sa se incinga, apoi am adaugat, ceapa si ardeiul capia, am presarat sare si piper si am lasat sa se caleasca cca. 10 min, apoi am adaugat boabele scurse de apa, am turnat sucul de rosii, am clatit cu 1/2 de cana cu apa sticla de suc de rosii si am turnat-o peste fasole, am asezat capacul si am lasat cca. 3 ore sa se faca, la final, am potrivit de sare, daca mai era nevoie si am adaugat foi de dafin. Am servit cu carnat afumat si muraturi. Un deliciu.