Fasole mozaic

de Valclaudia in Mancaruri de post, 11 Dec 2014 | 4300 vizualizari

 

o mancarica de post rapida si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva boabe de fasole rosie
  • 1 conserva boabe de fasole alba
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • sare, piper si fulgi de chili dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 lingurita seminte de mustar
  • marar verde proaspat tocat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole mozaic:

Curatam ceapa si morcovul si le spalam sub jet de apa rece.

Ceapa se taie cubulete, morcovul se trece pe razatoare.

Calim ceapa impreuna cu morcovul in ulei timp de 5 minute.

Adaugam boabele de fasole rosie scurse, 1/2 din cantitatea de boabe albe + tot lichidul din conserva de fasole alba.

Asezonam cu sare, piper si fulgi de chili dupa gust. Adaugam si semintele de mustar.

Fasolea alba ramasa o zdrobim cu furculita foarte bine si o adaugam peste mancarea de pe foc, fasolea zdrobita ajuta la legarea sosului.

Fierbem mancarea la foc mic 10 minute, oprim focul, presaram marar verde proaspat tocat si servim cu muraturi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]