Salata de Boeuf (post)

de nadina73 in Mancaruri de post, 11 Iun 2010 | 12588 vizualizari

 

O dedicatie speciala pentru Rocsi caria i place mult salata................chiar si in zile de post se poate gati foarte bine si gustos,

 

INGREDIENTE

  • morcovi
  • cartofi
  • telina radacina
  • patrunjel radacina
  • mazare 1 cutie
  • castraveti murati
  • maioneza de post (din fasole)
  • sare
  • masline
  • Maioneza de post:
  • fasole alba la borcan
  • ulei
  • mustar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata de Boeuf (post):

Se curata toate radacinoasele si se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt fierte se taie cubulete  la fel si castravetii murati se amesteca cu mazarea si maioneza de post

Maioneza se face din fasole alba fiarta bine (sau la borcan ca e mai usor)se zdrobeste bine de tot cu badidora apoi se pune cate putin ulei si se amesteca,se poate pune si 1-2 lingurite de mustar.

Se decoreaza dupa bunul plac.Nici nu zici ca e fara carne,e super buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de Boeuf (post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu urzici