Fasole grasa pentru iarna

de alinutzika in Conserve, 6 Oct 2011 | 10261 vizualizari

 

Am primit mai multe pastai de fasole grasa, inca cruda, din aceea cu boabe mari si prin urmare m-am pus pe treaba.
Vreau sa va spun cum am pus eu fasolea grasa pentru iarna: la congelator!
Dar trebuie sa fie cruda, nu uscata! E mai buna fasolea grasa si colorata pentru iahnie si cea alba pentru ciorba.
Se fierbe mult mult mai repede decat cea uscata si o am mereu la indemana.

 

INGREDIENTE

  • boabe crude de fasole (sau pastai de fasole)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole grasa pentru iarna:

Se desfac pastaile si se scot boabele de fasole. Cand toate pastaile sunt desfacute, punem fasolea in pungulite, calculand cam cat ne-ar trebui pt o portie de mancare. Le depozitam in congelator!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole grasa pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole galbena lata cu zarzavat pt iarna