Fasole facaluita

de irena in Mancaruri de post, 4 Mar 2012 | 3796 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr fasole fiarta si scursa,
  • 2 cepe medii,
  • 4 catei usturoi,
  • sare,piper,
  • cimbru,
  • 50 ml suc rosii,
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 75 ml ulei.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole facaluita:

Fasolea fiarta si scursa,se mixeaza,se adauga 25 ml ulei in fir subtire ca la maioneza,se adauga usturoiul tocat,sare,piper.

Separat in 50 ml ulei se caleste ceapa tocata,pana devine aurie,apoi adaug sucul de rosii,zaharul si o ramura de cimbru, si se mai tine pe foc pana cand sosul se ingroasa.

Se aseaza fasolea facaluita pe un platou si deasupra se toarna sosul de ceapa cu rosii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole facaluita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

ieri la 08:53

Prăjitura pufoasă cu caise - Super delicioasă și ușor de făcut

pe 10.06 la 09:10

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

pe 09.06 la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu ceapa scazuta si usturoi, cea mai buna mancare de post