Fasole cu marar

de brunetica in Mancaruri de legume, 17 Oct 2011 | 5524 vizualizari

 

O mancare traditionala romaneasca , de prin moldova !!

 

INGREDIENTE

  • 500 g. fasole alba  ,
  • 2 carnati afumati  ,
  • 300 g. kaizer, 
  • 1 morcov ,  
  • 1 ceapa,  
  • 1 dovlecel , 
  • 1 ardei gras ,  
  • marar , 
  • sare , 
  • piper ,
  • 2 linguri de bulion ,
  • 4 linguri de ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu marar:

De cu seara punem fasolele la unflat intr-un castron cu apa.                                   

Intr-o oala punem fasolea la fiert , dupa cateva clocote schimbam apa la fasole.       

Taiem ceapa si o calim cu un pic de ulei, dupa care o adaugam peste fasole, dam prin razatoarea mica morcovul si dovlecelul si adaugam alaturi de fasole, taiem si ardeiul gras si il punem in oala si amestecam pentru a se incorpora bine.                 

Parpolim carnatii si kaizerul intr-o tigaie cu o lingurita de ulei incins, cand sunt parpoliti adaugam in oala cu fasole. Asezonam fasolea cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic. Cand fasolea este aproape gata adaugam bulionul si mararul si mai dam intr-un clocot. Se poate servi fasolea cu muratui sau cu gogosari fideluta.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole prajita cu carnati