Fasole cu marar

de brunetica in Mancaruri de legume, 17 Oct 2011 | 5856 vizualizari

 

O mancare traditionala romaneasca , de prin moldova !!

 

INGREDIENTE

  • 500 g. fasole alba  ,
  • 2 carnati afumati  ,
  • 300 g. kaizer, 
  • 1 morcov ,  
  • 1 ceapa,  
  • 1 dovlecel , 
  • 1 ardei gras ,  
  • marar , 
  • sare , 
  • piper ,
  • 2 linguri de bulion ,
  • 4 linguri de ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu marar:

De cu seara punem fasolele la unflat intr-un castron cu apa.                                   

Intr-o oala punem fasolea la fiert , dupa cateva clocote schimbam apa la fasole.       

Taiem ceapa si o calim cu un pic de ulei, dupa care o adaugam peste fasole, dam prin razatoarea mica morcovul si dovlecelul si adaugam alaturi de fasole, taiem si ardeiul gras si il punem in oala si amestecam pentru a se incorpora bine.                 

Parpolim carnatii si kaizerul intr-o tigaie cu o lingurita de ulei incins, cand sunt parpoliti adaugam in oala cu fasole. Asezonam fasolea cu sare si piper dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic. Cand fasolea este aproape gata adaugam bulionul si mararul si mai dam intr-un clocot. Se poate servi fasolea cu muratui sau cu gogosari fideluta.

Va doresc pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de vara cu dovlecei, rosii si usturoi