Fasole batuta

de Lau in Mancaruri de legume, 30 Apr 2011 | 4096 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • boia de ardei
  • o lingurita de cimbru
  • sare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune de cu seara intr-un castron cu apa. Se spala.

Se pune fasolea la fiert cu morcovul,pastarnacul,foaia de dafin si sarea.

Cand a fiert fasolea se scoate pastarnacul si foaia de dafin

Se piseaza fasolea,se adauga usturoiul pisat si incorporam uleiul ca la maioneza,

Potrivim de sare

Calim ceapa in ulei

Se adauga 100 ml de supa de legume,se lasa 5 min,se adauga si cimbru, boiaua de ardei,pasta de tomate si se amesteca

 Se mai lasa 3 min,

Punem sosul peste fasole

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]