Fasole batuta

de Lau in Mancaruri de legume, 30 Apr 2011 | 4055 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • boia de ardei
  • o lingurita de cimbru
  • sare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune de cu seara intr-un castron cu apa. Se spala.

Se pune fasolea la fiert cu morcovul,pastarnacul,foaia de dafin si sarea.

Cand a fiert fasolea se scoate pastarnacul si foaia de dafin

Se piseaza fasolea,se adauga usturoiul pisat si incorporam uleiul ca la maioneza,

Potrivim de sare

Calim ceapa in ulei

Se adauga 100 ml de supa de legume,se lasa 5 min,se adauga si cimbru, boiaua de ardei,pasta de tomate si se amesteca

 Se mai lasa 3 min,

Punem sosul peste fasole

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

01.05.2011, 14:51

multuesc si fetelor din umbra pentru link

kamy 1

01.05.2011, 18:29

ce-mi place si fasolea

adry88 1

26.05.2011, 16:01

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]