Fasole batuta

de Lau in Mancaruri de legume, 30 Apr 2011 | 3416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • fasole
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • 1 morcov
  • 2 foi de dafin
  • 100 ml ulei
  • pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • boia de ardei
  • o lingurita de cimbru
  • sare
  • 1 lingura pasta de tomate
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fasolea se pune de cu seara intr-un castron cu apa. Se spala.

Se pune fasolea la fiert cu morcovul,pastarnacul,foaia de dafin si sarea.

Cand a fiert fasolea se scoate pastarnacul si foaia de dafin

Se piseaza fasolea,se adauga usturoiul pisat si incorporam uleiul ca la maioneza,

Potrivim de sare

Calim ceapa in ulei

Se adauga 100 ml de supa de legume,se lasa 5 min,se adauga si cimbru, boiaua de ardei,pasta de tomate si se amesteca

 Se mai lasa 3 min,

Punem sosul peste fasole

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

01.05.2011, 14:51

multuesc si fetelor din umbra pentru link

kamy 1

01.05.2011, 18:29

ce-mi place si fasolea

adry88 1

26.05.2011, 16:01

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole batuta cu carnati