Iată cea mai rapidă și gustoasă rețetă cu fasole, fulgi de ceapă și bacon crocant. Se face foarte ușor și iese delicioasă.
Pentru a pregăti Pastă de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă, ai nevoie de doar câteva ingrediente: fasole, usturoi, ulei, ceapă și bacon.
 
 
Cum se prepara Pasta de fasole cu ceapă și bacon - Rețeta rapidă și gustoasă:
Tapetează cu hârtie de copt tava de aragaz. Așază feliile de bacon și pune-le în cuptorul preîncălzit, la 190 - 200 de grade C, până se rumenesc și devin foarte crocante.
Pune fasolea fiartă într-un recipient înalt, cățeii de usturoi, uleiul, puțină apă, sare și piper și pasează bine toate ingredientele. Scoate pasta de fasole într-un bol, presară ceapă prăjită și felii crocante de bacon.
Savurează cu pâine prăjită și bucură-te de gustul ei bun.