Falafel in pita

de Luckycake in Mancaruri de post, 5 Mar 2014 | 6867 vizualizari

 

Aceasta este o reteta de post,dar tare aromata, eu o pregatesc de fiecare data in timpul postului.O putem manca acasa dar si pune la pachet la munca , merita incercata :)

 

INGREDIENTE

  • 1 conserva naut
  • o mana de coriandru proaspat (daca nu gasim, punem coriandru macinat -o lingurita )
  • o mana patrunjel verde tocat
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1/3 ardei iute (sau dupa preferinta)
  • zeama de la o jumatate de lime
  • un praf de chimen macinat
  • 1/3 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Falafel in pita:

Scurgem apa de pe naut, se pun toate ingredientele in robotul de bucatarie si se mixeaza pana rezulta o pasta.Din pasta rezultata se formeaza niste chiftele si se preseaza  usor sa stea inchegate.Se prajesc in baie de ulei pana se rumenesc bine.Le scoatem si le punem pe un prosop de bucatarie din hartie si lasam sa se scurga excesul de ulei.

Pentru asamblare avem nevoie de o pita (sau o chifla), salata verde , rosii,castraveti murati ,branza tofu sau ceva place!

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Falafel in pita" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (29)

babi5 1

02.12.2014, 07:30

Bun l

Panacris 1

27.02.2015, 13:28

abstract01 1

11.02.2020, 17:20

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Falafel (chiftelute de naut)