Escalop de porc cu ciuperci

de ralu_ca in Porc, 16 Noi 2014 | 9114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa porc
  • 700 g ciuperci
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4-5 catei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Feliile de pulpa le-am batut ca pe snitele, apoi le-am dat prin faina. Le-am prajit in tigaie cu ulei pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am asezat intr-un vas de yena cu capac, pt a se mentine calde. Apoi ciupercile taiate le pun in tigaia in care am prajit pulpa, pana incep sa se inmoaie. Spre final adaugam si usturoiul taiat feliute, vinul si lasam sa dea in clocot.

Cand ciupercile sunt gata turnam si pasta de tomate, putina apa(daca e cazul) , piper, sare. Se amesteca si se lasa la foc pana se obtine un sos mai consintent. La final am tocat patrunjel si l-am adaugat in mancare.

 

TIPS-URI

1

este perfect alaturi pe un piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (6)

Bunica 1

16.11.2014, 22:17

Îmi place !

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:50

claudiaO 1

17.11.2014, 08:47

buna mancarica - si pe mine ma bate un gand sa o incerc cat de curand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci