COJILE: Se pune apa la fiert cu margarina se lasa pana se topeste margarina.Se adauga faina si sarea.Faina se amesteca bine cu telul .In timp ce amesteci faina se da cratita jos de pe foc amestecand bine si se lasa la racit. Cand s-a racit se adauga ouale unul cate unul amestecand bine sa se omogenizeze compozitia.
Intr-o tava acoperita cu hartie de prajituri. Se ia o punga si se adauga compozitia formandu-se bastonase potrivite si se da la cuptor sa se coaca.
CREMA DE VANILIE: Intr-o craticioara se adauga ouale si zaharul se bat un pic se adauga laptele si faina untul si se da la foc amestecand continuu fara a lasa sa faca cocoloase. Cand devine groasa se da jos de pe foc si se lasa la racit.
GLAZURA: Intr-un ibric se pun 3 linguri de lapte si se pune pe foc se rupe in bucatele jumatate de ciocolata si se adauga peste lapte pe foc lasand sa se topeasca.
Se iau eclerele reci si se taie in jumatati se umplu la mijloc cu crema de vanilie si se acopera cu partea superioara a eclerului. Se orneaza cu ciocolata. Foarte usor de facut dar mai usor de mancat:D
1
Glazura se poate face si cu ciocolata alba