Dulceata de visine

de Cornelia89 in Dulceata / Gem, 6 Iul 2013 | 4532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de visine
  • 1,5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Eu am masurat un bol de fructe unul de zahar.

Am spalat visinele si le-am scos samburii,cu ajutorul unei agrafe ,am adaugat zaharul peste ele si le-am amestecat usor cu o lingura de lemn.

Se pune vasul la foc mic sa fiarba incet , cand incepe sa faca spuma se inlatura cu spumiera sau cu o lingura de lemn , ceva ce aveti la indemana.

Am lasat la fiert 4 ore pana s-a inchegat compozitia (eu am verificat cu o lingura am pus un pic de zeama si am lasat sa vad daca se leaga).

Mie mi-au iesit  4 borcane de 400 gr si un borcan de 800 gr.

-se opreste focul si umpleti borcanele , eu am folosit un polonic .

- am pus dulceatza fierbinte in borcane si am infiletat bine capacele

-cand se racesc de tot se depoziteaza intr-un loc racoros.

TIPS-URI

1

mi-am facut singura etichetele

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

06.07.2013, 20:48

Foarte, foarte bun. Am facut si eu saptamana asta si a iesit o bunatate

Merisor 1

06.07.2013, 20:49

Preferata mea!

diaconta 1

06.07.2013, 21:46

foarte buna
bun venit

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine cu zahar (mai) putin