Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Dupa ce am facut dulceata de cirese amare sub indrumarea stiti voi cui, am prins curaj si am purces la prepararea alteia, dulceata de visine. A iesit o bunatate! Parerea mea!
Pune visinele intr-un vas incapator pentru spalat.
Curate-le de codite si stricaciuni.
Spala-le!
Cu ajutorul unei agrafe, ac de siguranta sau aparat de scos samburii ,scoate samburii fructelor.
Pune fructele impreuna cu zaharul intr-o cratita incapatoare si pune-le pe foc.
Din cand in cand ia spuma cu ajutorul unei linguri de lemn.
Flacara sa fie 10 minute la foc iute,apoi 35-40 minute la foc mediu.
Cand siropul a scazut adauga lamaia spalata si tocata marunt ,cu coaja cu tot.
Lasa pe foc inca 7-10 minute si stinge focul.
Lasa dulceata la racit si pune-o in borcane.
Capseaza si eticheteaza borcanele si pune-le in camara.
Dulceata o sa fie o minune folosita la clatitele aurii!
Sa va fie de folos!
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola