Drob de miel

de diaconta in Oaie, 23 Iun 2013 | 10815 vizualizari

 

Parcă era potrivit pentru Sărbătoarea Rusaliilor un drob de miel.Mama l-a pregătit,eu doar vă spun reţeta.

 

INGREDIENTE

  • Organe de miel: inima,ficat,rinichi
  • 6-7 fire ceapa verde
  • O legatura patrunjel verde si marar
  • 2 caţei usturoi
  • 5 oua crude
  • 2 oua fierte
  • 4 oua prepelita fierte
  • Sare,piper dupa gust
  • Ulei
  • O bucata prapure(membrana care îmbraca intestinele)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele de miel le-am fiert în apa cu sare,apoi le-am taiat bucati mici.

Am fiert ouale

Ceapa verde si verdeata le-am taiat marunt si le-am prajit cu putin ulei.

Am pus maruntaiele si am condimentat,apoi ouale crude batute.

Am lasat putin pe foc pâna a început oul sa se închege.

Am luat de pe foc si am pus usturoiul.

Intr-o tava de chec am pus prapurele,jumatate umplutura,ouale fierte,apoi restul de umplutura.

Am acoperit cu prapurele si am pus la cuptor pâna când s-a rumenit,aproximativ 30 de minute.

 

Se taie si se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

diaconta 1

25.06.2013, 17:29

Gaby,daca tot l-a facut mama,macar sa-i fac si io o poza frumoasa )))))

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 09:40

foarte gustos

diaconta 1

07.01.2014, 10:38

Krysty chiar ca este gustos

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel