Drob cu ciuperci

de xana in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2014 | 26823 vizualizari

 

Este prima data cand fac drob si nu ma asteptam sa iasa atat de bun. Imi aduce aminte de casa si cat erau de frumoase sarbatorile la bunici. Paste Fericit tuturor!

 

INGREDIENTE

    • 400 gr carne de porc tocata
    • 170 gr ciuperci din conserva
    • 2 ficatei de pui
    • 160 gr pate de porc
    • 3 oua
    • 2 linguri gris
    • ceapa verde
    • patrunjel verde
    • marar uscat
    • sare
    • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu ciuperci:

Cum nu am avut mai mult ficat de pui, am pus doar doi, mititei, la fiert timp de 10 minute. Apoi i-am tocat impreuna cu ciupercile.

Intr-un castron am amestecat carnea tocata cu ciupercile si pateul. Am adaugat apoi cele 3 oua batute, verdeturile, grisul, sare si piper si am omogenizat.

Am pus hartie de copt intr-o tava de chec peste care am turnat compozitia.

Se coace in cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de 1 ora si un sfert. Cu 5 minute inainte de a-l scoate de la cuptor, l-am mutat pe prima treapta ca sa se rumeneasca mai bine deasupra. 

Se lasa sa se raceasca complet apoi se taie in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Merisor 1

19.04.2014, 22:44

Wow, cat de bine arata!

MIUTA 1

19.04.2014, 23:48

Woooow,super fain

xana 1

20.04.2014, 00:22

Multumesc mult!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob cu ciuperci