Dovleceii umpluți s-au făcut singuri:))))) A avut grijă”cioroiul” ca să am mâncare caldă .
I-am pregătit de seara,iar dimineața i-am pus în vas pentru preparare. Ce buni au fost !
Ceapa curățată, spălată, tocată marunt se amestecă împreună cu carnea tocată, orezul (spălat), sarea, piperul și pătrunjelul tocat mărunt (jumătate din el).
Dovleceii îi spălăm și îi tăiem de mărimea dorită.
Cu ajutorul unei lingurițe se scoate miezul fiecărei bucăți de dovlecel.
În locul miezului punem carnea pregătită anterior.
Așeazăm bucățile de dovlecel în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot .
Deasupra punem roșiile date pe răzătoare,foaia de dafin ,uleiul ,sare si piper după gust, 100 ml. apă și pornim aparatul pe programul High pentru 4 ore.
Decuplăm aparatul de la sursa de curent electric,ridicăm capacul și punem restul de pătrunjel .
La servire putem adăuga smântână sau iaurt,după preferință.
poftă bună!
1
Am avut 2 dovlecei lungi ,Am tăiat dovlecelul in 3.