Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot

de Bunica in Slow Cooker, 3 Oct 2016 | 4919 vizualizari

 

Dovleceii umpluți s-au făcut singuri:))))) A avut grijă”cioroiul” ca să am mâncare caldă .
I-am pregătit de seara,iar dimineața i-am pus în vas pentru preparare. Ce buni au fost !

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • o ceapă
  • 3 linguri orez
  • 300 g carne tocată
  • sare
  • piper
  • 3 rosii+foaie de dafin
  • 2 linguri ulei
  • o legătură pătrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot:

Ceapa curățată, spălată, tocată marunt se amestecă împreună cu carnea tocată, orezul (spălat), sarea, piperul și pătrunjelul tocat mărunt (jumătate din el).

Dovleceii îi spălăm și îi tăiem de mărimea dorită.

Cu ajutorul unei lingurițe se scoate miezul fiecărei bucăți de dovlecel.

În locul miezului punem carnea pregătită anterior.

Așeazăm bucățile de dovlecel în vasul aparatului slow cooker Crock-Pot .

Deasupra punem roșiile date pe răzătoare,foaia de dafin ,uleiul ,sare si piper după gust, 100 ml. apă și pornim aparatul pe programul High pentru 4 ore.

Decuplăm aparatul de la sursa de curent electric,ridicăm capacul și punem restul de pătrunjel .

La servire putem adăuga smântână sau iaurt,după preferință.

poftă bună!

 

TIPS-URI

1

Am avut 2 dovlecei lungi ,Am tăiat dovlecelul in 3.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vitel in sos de legume cu vin la slow cooker Crock-Pot