Dovlecei pane cu cascaval ras

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 8862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel
  • 5 oua
  • faina
  • 100 g cascaval ras fin
  • sare,piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu cascaval ras:

Dovlecelul se curata,se spala si se taie felii subtiri.Se pune intr-un vas ,se presara cu sare fiecare strat si se lasa 3-4 ore sa stea la frigider.

Se scoate de la frigider,se stoarce de apa lasata de dovlecei.

Intr-un vas amestecam ouale cu cascavalul,3 linguri de faina,sare si piper.Se dau feliile de dovlecel prin faina apoi prin oul amestecat cu cascaval si se prajesc in ulei.

Se scot pe un servet de bucatarie sa se scurga excesul de ulei.Se servesc calzi sau reci cu smantana sau cu maioneza de usturoi cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu cascaval ras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu rosii si cascaval la cuptor