Dovlecei pane cu cascaval ras

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2011 | 8364 vizualizari

COMENTARII (16)

Lau 1

27.07.2011, 17:33

place

marcela1979 1

27.07.2011, 17:38

buni buni

diaconta 1

27.07.2011, 18:03

imi place

divainbucatarie 1

27.07.2011, 18:12

Rocsi 1

27.07.2011, 18:43

naomy 1

27.07.2011, 19:35

Cu cascaval.... hmm.....buna idee,aveam de gand sa fac maine, ......asa ca punem si cascaval

RuxyRux 1

27.07.2011, 19:54

Vai ce bunatate!!!

mirela0911 1

27.07.2011, 20:49

ce buuuunnn

Bunica 1

27.07.2011, 21:26

Wow , ce frumos i-ai rumenit !

alinutzika 1

27.07.2011, 22:57

vai ce bunatate....

MotanLaOale 1

28.07.2011, 07:45

bun bun

MIUTA 1

28.07.2011, 16:36

Multumesc frumos

mamaieelena 1

29.07.2011, 07:11

bune si gustoase rau

adry88 1

09.08.2011, 12:34

bune

babi5 1

27.08.2013, 12:23

MIUTA 1

27.08.2013, 12:34

Multumesc!Pupici!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tarta cu branzeturi si sunca (Quiche)