Dovlecei pane

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 21 Sep 2010 | 4796 vizualizari

 

o mancare usoara sanatoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri de faina,
  • 3 oua, 
  • sare,
  • piper,
  • 2dovlecei mai mici
  • ulei de masline (eu una folosesc cu gust mai suav)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Taiem dovleceii.  Eu i-am taiat de-a lungul ca nu am rabdare ca sant mai subtiri si merge mai repede de-a lungu numai sa taie cutitul bine.

Dupa ce i-am taiat i-am pus pe farfurie pe rand am presarat sare deasupra pe fiecare apoi i-am lasat 30-40 minute sa se inmoaie cu sarea. Apoi i-am scurs de apa lasata de sare, i-am dat prin faina si apoi prin ou apoi i-am pus in ulei incins si i-am prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]