Desert tort de biscuiti cu crema de cacao

de ralu_ca in Torturi, 13 Apr 2015 | 20632 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g biscuiti
  • 300 g de unt
  • 300 g zahar pudra
  • 5 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri cacao
  • esenta rom
  • fulgi cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu crema de cacao:

Crema: Intr-un vas am pus untul la temperatuta camerei frecat cu zaharul pudra, pana se obtine o crema fina. Am adaugat galbenusurile, pe rand, 4 linguri cacao, amestecand usor si la final esenta de rom si inca 1 lingurita de cacao.

Asamblare:Biscuitii se inmoaie in lapte cateva secunde, asezandu-i pe o tava dreptunghiulara, apoi un strat de crema, biscuiti, crema, biscuiti, pana se termina compozitia (la final crema) si deasupra pudram cu fulgi de cocos.

Se introduce la frigider, apoi poate fi servit!

Pofta mare ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort amandina