Desert tort de biscuiti cu crema de cacao

de ralu_ca in Torturi, 13 Apr 2015 | 21441 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g biscuiti
  • 300 g de unt
  • 300 g zahar pudra
  • 5 galbenusuri
  • 500 ml lapte
  • 5 linguri cacao
  • esenta rom
  • fulgi cocos
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort de biscuiti cu crema de cacao:

Crema: Intr-un vas am pus untul la temperatuta camerei frecat cu zaharul pudra, pana se obtine o crema fina. Am adaugat galbenusurile, pe rand, 4 linguri cacao, amestecand usor si la final esenta de rom si inca 1 lingurita de cacao.

Asamblare:Biscuitii se inmoaie in lapte cateva secunde, asezandu-i pe o tava dreptunghiulara, apoi un strat de crema, biscuiti, crema, biscuiti, pana se termina compozitia (la final crema) si deasupra pudram cu fulgi de cocos.

Se introduce la frigider, apoi poate fi servit!

Pofta mare ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort de biscuiti cu crema de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]