"Gatesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"
M-am inspirat de la Diaconta pentru mousse
Mousse de ciocolata- ciocolata rupta bucatele cu frisca 100 ml cu lingurita de chilli, am pus pe foc mic, amestecand continuu pana ce se topeste, acoperim cu folie alimentara.
Galbenusurile le mixam cu zaharul cateva secunde, adaugam 100 ml frisca cu 2 linguri lapte si punem pe foc, amestecand continuu pana ce se ingroasa compozitia.
Adaugam ciocolata, mierea de albine si amestecam pana ce se omogenizeaza. Lasam sa se raceasca complet.
Albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, adaugam 2 linguri zahar pudra si mixam pana ce devine o bezea lucioasa.
Incorporam in crema de ciocolata usor, amestecand cu o paleta.
Adaugam si restul de frisca mixata.
Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa, adaugam galbenusurile mixand bine dupa fiecare.
Adaugam uleiul, apa, esenta si mixam pana ce se incorporeaza.
Amestecam faina cu cacao, praful de copt si cernem, amestecand cu paleta cu miscari usoare.
Eu am preferat sa fac un tort in forma de cifre, si am impartit compozitia in 4 portii.
Daca dorim sa facem un tort simplu, vom coace blatul in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.
Fiindca foile au fost subtiri, eu nu am insiropat blatul, am umplut blatul cu crema aceasta si am decorat cu fructe.