Gatesc cu noile condimente Delikat, 100% naturale.
Cartofii se curata, se spala si se taie bucati marisoare (cartofii medii ca marime pot fi taiati intai in jumatate, apoi in sferturi).
Ceapa, ardeiul si usturoiul se curata, se spala, ceapa si usturoiul se toaca marunt, iar ardeiul se taie bucati.
Uleiul se pune in cratita, adaugam ceapa si usturoiul tocate, ardeiul taiat bucatele si o lingurita boabe de mustar.
Sotam legumele la foc iute cinci munute, adaugam 1 lingurita boia dulce de ardei de la Delikat.
Punem cartofii scursi de apa peste legumele sotate, adaugam doua cani de apa plata, putina sare si piper, 1 foaie de dafin, acoperim cratita si lasam sa fiarba la foc mediu spre mare pana incep sa se zdrobeasca cartofii si se formeaza sosul.
Oprim focul, presaram patrunjel verde proaspat tocat, asezonam dupa gust cu condimentul delicios de la Delikat "Boia cu ierburi " si servim.
Pofta buna!