Blat
Intr-un vas, adaugam ingredientele lichide, amestecam bine, dupa care adaugam ouale, amestecand bine dupa fiecare, adaugam faina amestecata cu zaharul, zaharul vanilat, cacaua, praful de copt, bicarbonatul stins in putina zeama de lamaie.
Amestecam bine, dupa care, la final, adaugam nuca macinata (optional), amestecam. Trebuie sa rezulte o compozitie nu foarte groasa (ca o smantana trebuie sa fie).
Turnam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit, pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine, dupa care vom taia in 4 felii.
Crema
Mixam smantana impreuna cu frisca lichida, iar la final, adaugam dulcele de leche, amestecam cu o paleta si dam la rece 10 minute.
Pe un platou, asezam prima foaie - insiropam (eu am folosit compot de cirese), crema, apoi repetam pana terminam.
Ungem blatul cu crema si dam la rece 30 minute.
Topim ciocolata impreuna cu untul si turnam deasupra blatului si decoram dupa plac.