Forfotind prin dulapurile din bucatarie am adunat niste pachetele cu ingrediente, toate incepute, pe care le-am pus cap la cap in desertul urmator. Aveam idee de acesta rulada de pe vremea cand mergeam cu colindul si adunam biscuiti pe care mama Ii transforma in salam de biscuiti sau in rulada cu pricina.
Foi: Se fierbe laptele cu cacao si zahar. Se zdrobesc cat mai fin biscuitii (se pot macina la robot) si peste ei adaugam lichidul, aproape rece. Framantam foarte bine compozitia si o impartim in doua. Intindem aluatul cu sucitorul intre doua folii alimentare.
Crema: Batem untul spuma cu zaharul pudra si adaugam nuca de cocos. Amestecam foarte bine pana se omogenizeaza. Aceasta crema o impartim in doua, pentru cele doua foi de aluat si intindem uniform peste fiecare foaie. Rulam strans in folie si dam la frigider.
Scoatem apoi rulada din folie si o feliem. Foarte buna este!
Pofta buna !