Pentru o foaie, se bat 7 albusuri spuma cu un praf de sare, se adauga 150 g zahar si o lingura de otet.
Cand s-au intarit, se adauga 140 g nuca macinata si se amesteca.
Compozitia obtinuta se pune intr-o tava cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit, pentru 45 min (170 o C).
Aluatul se scoate de pe hartia de copt cat este cald.
La fel se procedeaza si cu a doua foaie.
Pentru crema, galbenusurile se freaca bine cu zaharul si cu un praf de sare, pana isi dubleaza volumul, apoi se incorporeaza 100 g de faina si se toarna laptele fierbinte, putin cate putin, pentru a ajunge treptat la aceeasi temperatura.
Compozitia se pune pe foc mic sau pe baie de aburi, amestecand continuu pana se ingroasa.
Se ia de pe foc, se adauga pliculetele cu zahar vanilinat, apoi se lasa la racit.
Intre timp, se mixeaza margarina pana devine spuma.
Cand s-a racit crema, se incorporeaza, putin cate putin, in spuma de margarina.
Crema se baga o ora in frigider.
Asamblare: primul blat, crema, al doilea blat, iar deasupra se presara zahar pudra cu aroma de vanilie.