Pentru blat, punem la foc laptele, zaharul, untul si cacaua. Amestecam pana zaharul se topeste si amestecul se omogenizeaza. Dam jos, lasam sa se raceasca, adaugam galbenusurile, faina, bicarbonatul, omogenizam, apoi adaugam albusurile batute spuma tare. Turnam compozitia intr-o tava pe hartie de copt.
Amestecam visinele scurse, cu o lingura de faina si le presaram deasupra. Dam tava la cuptorul preincalzit pana se rumeneste usor si trece proba scobitorii.
Scoatem blatul copt si il lasam sa se raceasca.
Intre timp, preparam crema. Punem intr-un castron albusurile, sarea si zaharul. Punem castronul la bain-marie (intr-o oala mai mare cu putina apa care fierbe, fara ca fundul castronului sa atinga apa) si amestecam cu un tel pana zaharul se topeste. Dam jos castronul, golim continutul intr-un castron mai mare si incepem sa mixam mai intai la putere mica, apoi la mare pana bezeaua se intareste si face creste, iar bezeaua si vasul sunt reci. In acest moment, incepem sa adaugam untul taiat bucati mici, pe rand cate o bucatica (untul trebuie sa fie scos cu putin timp inainte de la frigider, astfel incat sa nu fie nici foarte moale, nici foarte rece). Mixam pana incorporam tot untul si crema se intareste. In acest moment, daca dorim, putem pune in crema colorant sau piure de fructe.
Cu un pos, punem crema peste blatul racit si dam la frigider pentru cateva ore. Portionam prajitura inainte de servire.