Desert prajitura frageda cu branza si capsuni

de oanapl in Prajituri, 8 Iun 2018 | 9334 vizualizari

 

picnicul bucatarasilor
Aceasta reteta rapida si delicioasa e numai buna pentru un picnic alaturi de bucatarasi. Recent am descoperit secretul unei prajituri cu branza fragede, care se topeste in gura: albușurile se bat separat și se incorporeaza usor in compozitia de branză. În compoziția de brânză se pune și smântână. Rezultă o prăjitură pufoasă care dispare rapid din farfurie.

 

INGREDIENTE

  • 500 g brânză dulce de vaci
  • 150 g smântână
  • 100 g zahăr măcinat
  • 5 ouă
  • Esență de lămâie
  • 1 praf de sare
  • 50 g făină
  • 300-400 g căpșuni
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura frageda cu branza si capsuni:

Amesteci brânza dulce cu gălbenușurile, smântana, zahărul măcinat, esența de lămâie. Adaugi făina și omogenizezi.
Abușuri le bați bine cu un praf de sare si le adaugi peste crema de brânză cu mișcări ușoare.
Torni jumătate din crema de brânză în tava tapetată cu hârtie de copt și unsă cu unt (pe margini) și așezi felii de căpșuni. Torni restul cremei de brânză deasupra și așezi un alt strat de căpșuni.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C pentru 30-40 de minute. 
Când trece testul cu scobitoarea, scoți prăjitura din cuptor și o lași să se răcească, apoi treci ușor un cuțit pe marginile tăvii și desfaci inelul de la tavă.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura frageda cu branza si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Raffaello