2 Foi: mixam spuma albusurile cu un praf de sare, adaugam zaharul, iar la final fulgii de cocos amestecati cu faina. Aceasta compozitie o impartim in 2 si coacem 2 foi (25*35 cm). Putem imparti cantitatea in 2 , inca de la inceput si coacem 2 foi.
Crema: mixam galbenusurile cu zaharul pana se albesc, adaugam laptele si punem pe aburi (circa 5-10 minute). Dam de pe foc si lasam crema sa se raceasca. Untul la temperatura camerei il mixam spuma si in el adaugam cate o lingura din crema de galbenusuri, treptat, ca la maioneza. Aceasta crema o impartim in 3.
In plus topim pe aburi 200 g ciocolata rupta bucatele cu 4 linguri ulei. Pregatim o cafea pe care o indulcim dupa gust. In ea adaugam coniac sau rom, lichior de cafea.
Asamblare : Foaie cocos - 1/3 crema - biscuiti trecuti prin cafea indulcita - ciocolata topita cu uleiul. Dam la rece pentru a se intari ciocolata, circa 20 minute. Intindem 1/3 crema peste ciocolata intarita - a doua foaie de cocos - 1/3 crema - decor.