Picnicul bucatarasilor
Uleiul se pune intr-un castron din plastic incapator impreuna cu zaharul, coaja rasa de lamaie, praful de copt si pudra de turmeric.
Mixam cateva minute, apoi adaugam apa si faina. Amestecul trebuie mixat cateva minute bune pentru ca granulele de zahar sa se dizolve si faina sa se incorporeze uniform,adica sa nu se formeaze cocoloase.
Preincalzim cuptorul la 180 grade C.
Ungen tava inalta a cuptorului cu ulei, o tapetam cu faina si turnam compozitia in tava.
Zdrobim biscuitii si ii presaram deasupra, apoi asezam din loc in loc visinele fara samburi.
Dam tava la cuptor pentru aproximativ 35-40 minute (folosim functia de coacere cu ventilatie).
Cand prajitura este coapta se scoate din cuptor si se lasa la racit in tava.
Baten frisca rece de la frigider, portionam prajitura si o decoram dupa inspiratie cu poshul.
Pofta buna!