Bate albusurile spuma, adauga zaharul si bate iar pana se intaresc, ca o bezea.
Adauga galbenusurile si cacaua, amestecand bine.
Pune si faina amestecata cu praful de copt si amesteca usor de jos in sus cu o spatula, pana la omogenizare.
Pune compozitia in tava unsa si tapetata cu faina si coace mai intai la foc mic, iar dupa 10 minute la foc mediu, timp de 30 minute (poti face proba scobitorii sa vezi daca e gata).
Pentru sirop : fierbe apa cu zaharul pana se topeste, iar cand s-a racit adauga esenta dorita.
Prepara budincile dupa instructiunile de pe plic, iar cand s-au racit adauga margarina la temperatura camerei frecata cu 2-3 linguri de zahar si amesteca pana la omogenizare.
Insiropeaz blatul, pune crema de vanilie si niveleaza (am tinut cca 30 minute budinca la frigider inainte sa o pun).
Pune si frisca batuta bine, niveleaza, apoi traseaza dungi cu o furculita si decoreaza dupa plac.
Lasa prajitura la rece cel putin 3 ore.