Am congelatorul plin cu visine, cred ca s-au inmultit peste iarna, de plictiseala.
Mai intai, am pus pe baie de aburi, ciocolata si frisca lichida, pana ce s-a topit ciocolata, atentie nu trebuie sa dea in fiert, doar sa se incalzeasca, cat se topeste ciocolata. Apoi am pus la rece in frigider.
Am tapetat o tava 24/36 cm, cu hartie de copt, am asezat visinele dupa ce le-am amestecat cu zaharul brun si am dat tava la cuptor cca. 30 min, cat sa-si lase zeama si sa se lege un pic siropul. Apoi am scos din cuptor, am scurs de sirop visinile, am tapetat din nou tava cu hartie de copt si am asezat visinile scurse.
Am topit untul si apoi l-am amestecat cu cele 8 galbenusuri. Albusurile cu un praf de sare, le-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si am mixat pana am obtinut o bezea tare. In bezeaua obtinuta, am incorporat galbenusurile amestecate cu untul topit, cu miscari lente de jos in sus, la final, am incorporat faina si praful de copt. Amestecul obtinut l-am intins peste visine si am dat tava la cuptorul preincalzit, este gata cand trece testul scobitorii.
Cu ajutorul altei tavi, am rasturnat continutul tavii, dupa ce am scos-o din cuptor. Am scos hartia d ecopt si am lasat sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, am decupat discuri din prajitura. Am scos ciocolata de la frigider, am mixat pana am obtinut o crema pe care am pus-o intr-un posh si am ornat fiecare prajitura in parte.