Ouale se separa, albusurile se bat bine pana se fac spuma, treptat adaugam zaharul pudra si la final nuca macinata si amestecam cu telul usor incat compozitia sa prinda aer. Se imparte compozitia in trei parti egale.
Foile trebuie sa le coacem pe dosul unei tavi, dar inainte de asta dosul tavii trebuie sa fie uns foarte bine cu unt sau margarina pentru ca sa nu se prinda foile.
Foile le desprindem de pe tava cu un cutit (lama) cat timp sunt fierbinti si se rastoarna pe o coala de hartie. Separam foile intre ele cu hartie de copt.
Intre timp ne ocupam de crema. Frecam galbenusurile care ne-au ramas de la foi cu zahar pudra si unt (la temperatura camerei). La final adaugam esenta de rom, cacao si ness.
Asezam foile pe un blat de lemn si le ungem cu crema rezultata, in asa fel incat deasupra sa avem un strat de crema.
Prajitura se pune la frigider pentru 3-4 ore.
Inainte de a se servi radem niste ciocolata si nuca cocos (optional).
Pofta buna!