Aluat: Se pune intr-o cratita pe foc, la bain-marie un amestec din zahar, oua, unt, Inka si mierea. Se lasa pana se topeste zaharul, amestecand continuu.
Bicarbonatul se stinge in otet si se adauga amestecul de oua si faina (care se pune treptat), pana devine un aluat moale, usor de modelat. Se fac doua foi, intr-o tava de 22x30 cm, cam 8 minute fiecare.
Crema: Se pune laptele la fiert. Separat se amesteca zaharul, praful de budinca, grisul si cateva linguri de lapte. Cand fierbe laptele, se adauga acest amestec si se tine 10-15 minute pe aragaz, la flacara mica (amestecand continuu). La sfarsit, se adauga esenta de vanilie si se presara deasupra zahar pudra. Dupa 10 minute, se pune oala in care ati facut crema intr-o alta oala, mai mare plina cu apa rece. Cand este calduta, se amesteca treptat cu untul (la temperatura camerei).
Sirop Inka: Se fierbe apa cu Inka si se lasa la racit.
Se pune crema pe prima foaie, se asaza piscoturile inmuiate in sirop Inka, cam la 2-3 cm. Se pune restul de crema peste piscoturi si a doua foaie. Se tine la frigider cateva ore.