Ti se topeste in gura!
Umplutura:
Blat:
Bezea:
Umplutura: Merele se curata si se razuiesc prin razatoarea mare, apoi se calesc cu vanilia si zaharul, iar la final se pune scortisoara. Se rade coaja de la 1 lamaie, apoi se adauga si sucul.
Blat: Intr-un castron se amesteca galbenusurile cu zaharul si apoi se pune uleiul si se mixeaza bine, apoi apa calda si drojdia, coaja de lamaie si faina si nu se mai mixeaza se amesteca cu o spatula.
Se pune compozitia intr-o tava tapetata si unsa, apoi se baga la cuptor pentru10-15 minute. Apoi se scoate si se pun merele razuite si calite si se pune din nou tava la cuptor pentru inca 25 minute.
Bezea: Intre timp se bat albusurile spuma cu zaharul.
Inainte de a fi gata prajitura cu 5 minute se scoate tava si se pune bezeaua dupa care se pune din nou in cuptor.
Este o prajitura super buna si gustoasa si deloc costisitoare!