Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen

de Catalina L in Prajituri, 28 Feb 2018 | 2483 vizualizari

 

Iata o prajitura cu compot de mere delicioasa si originala.
Va recomand sa faceti un compot de mere de casa. Pentru prajitura va trebuie in jur de 200 g de compot. (4-5 mere , 2 linguri zahăr, 20 g unt, scortisoara- Se curata merele și se dau pe razatoare
Gatiti merele cu untul, zahărul și scorțișoara timp de 8-10 minute).
Eu am avut un compot de mere cu caramel sarat.
 
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/12/apfelmuskuchen-prajitura-cu-compot-de.html

 

INGREDIENTE

  • 1 pahar de 200 g de compot de mere
  • 3 linguri de migdale feliate

Pentru aluat :

  • 250 g faina
  • 150 g zahar
  • 1 / 2 pachet de praf de copt
  • 75 g de unt moale
  • 1 ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen:

Incalziti cuptorul la 200 °C.

Puneti toate ingredientele pentru aluat intr-un castron si amestecati-le cu o furculita (nu folositi mixerul sau robotul).

Puneti 2/3 din aluat intr-o tava unsa (marime 20/30 cm).

Puneti deasupra compozitia din mere.

Amestecati aluatul ramas cu migdalele feliate si puneti-l deasupra.

Coaceti timp de 30 de minute.

Lasati sa se raceasca si taiati-o in portii.

Este delicioasa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura cu compot de mere - Apfelmuskuchen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza dulce si stafide aurii - Desertul gustos si aromat