Am primit niste branzica dulce de vaca si nu avea mare căutare prin casa asa simplă, asa ca am imprietenit-o cu crema de branza Erham si niste foi Bella si a iesit o minunăție de plăcintă.
Branza de vaca o maruntim cu furculita, adăugăm crema Erham, ouăle, zahărul, vanilia, coaja de lămâie, grisul, sarea, mixul de coji si stafidele si amestecăm tot.
Luam câte o foaie de aluat, o pensulam cu unt, mai punem una, putin petrecută peste prima, punem compoziția de branza si rulam. Se mai rupe putin pe ici pe colo, dar nu-i problema. Asezam ruloul obținut în tava însă cu unt. Procedăm la fel pana terminăm foile. Din compoziția de branza mi-a rămas vreo 3 linguri. Batem 2 ouă, cu 3 linguri smantana si cu restul de branza rămasă si turnam peste foile umplute. Dam la cuptor pana se românește frumos. Lăsăm să se răcească puțin, apoi pudrăm cu zahăr pudră vanilat.