Rupi ciocolata si o topesti cu 50 g unt la, bain marie. Cand se raceste putin, adaugi galbenusurile si amesteci rapid pana se omogenizeaza.
Separat, freci untul ramas cu 100 g zahar. Adaugi ciocolata cu galbenusuri si omogenizezi compozitia.
Incorporezi faina amestecata cu un praf de sare, praful de cacao, scortisoara, coaja rasa de portocale si praful de copt, apoi nuca macinata fin.
Adaugi albusurile batute spuma tare cu 20 g zahar si amesteci usor de jos in sus, cu o lingura de lemn.
Torni aluatul in forma tapetata cu hartie de copt (o forma cu diametrul de 24 cm), apoi presari visinile date prin 2 linguri faina.
Coci negresa 45 minute, in cuptorul preincalzit, la 180°C.
Cand a trecut testul cu scobitoarea, o scoti si o lasi sa se raceasca pe un gratar. Cand s-a racit, o tai si o servesti.