Va doresc un 8 Martie fericit si o primavara plina de bucurii!!!
Rupem ciocolata bucatele si punem pe foc mic impreuna cu untul si lasam sa se topeasca. Cand s-au topit stingem focul si adaugam zaharul. Amestecam pana se dizolva.
Lasam apoi sa se racoreasca putin, dupa care adaugam ouale, pe rand, amestecand bine dupa fiecare.
Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam in aluat. Mixam bine pana se omogenizeaza.
Pentru umplutura amestecam laptele condensat cu nuca de cocos.
Punem aluatul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Deasupra punem din loc in loc cate o lingura din inima de cocos.
Cu varful unui cutit sau cu un betigas pentru frigarui amestecam cele doua compozitii.
Dam la cuptor, la 170 de grade 40-45 de minute. Testam cu scobitoarea pentru a vedea daca s-a copt.
Lasam sa se raceasca si portionam.
Va poftesc la o negresa pufoasa si aromata (si desigur o cafea) :)
Multumesc Laura A.