Un deliciu, un rasfat dulce!
Crema:
Se mixeaza untul moale cu zaharul brun si zaharul vanilat bourbon, apoi se adauga cate un ou si se mixeaza dupa fiecare. Se adauga branza de vaci, laptele si coaja de lamaie. Se amesteca faina cu praful de copt si se pun in compozitie.
Se tapeteaza cu ulei si faina formele de minitarte si se toarna compozitia. Se niveleaza si se coc la 160 de grade C, pentru 30 de minute. Se face testul cu scobitoarea. Se scot apoi din cuptor si se lasa la racit, apoi se scot din forme si se intorc cu baza deasupra.
Pentru crema, se pune laptele la fiert. Separat se amesteca oul cu zaharul cu un tel, se adauga amidonul si se omogenizeaza. Se toarna deasupra laptele fierbinte, putin cate putin. Se pune craticioara din nou pe foc mic si se amesteca cu telul pana se ingroasa. Se lasa crema sa se raceasca, apoi se pune vanlia si coaja rasa de lamaie.
Se pune crema deasupra fiecarei tarte si se decoreaza cu capsuni.