Desert linzer cu gem de capsuni

de oanapl in Prajituri, 28 Mar 2017 | 2786 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g faina
  • 100 g zahar
  • 130 g unt
  • 130 g nuci macinate
  • 4 galbenusuri
  • 400 g gem de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert linzer cu gem de capsuni:

Amesteci nucile macinate cu zaharul si faina. Adaugi galbenusurile si untul taiat bucatele si amesteci pana se omogenizeaza. Aduni aluatul intr-o bila pe care o invelesti in folie de plastic si o lasi la rece pentru 30 de minute.

 Pe masa usor presarata cu faina, intinzi aluatul cu sucitorul si apoi il transferi in tava de copt, cu diametru de 24 cm. Pui gemul deasupra si tai marginile aluatului, lasand o margine de 0.5 cm deasupra gemului. Faci un grilaj din restul de coca si il asezi deasupra. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 45-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert linzer cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Maria-Elena