Desert linzer cu gem de capsuni

de oanapl in Prajituri, 28 Mar 2017 | 2405 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g faina
  • 100 g zahar
  • 130 g unt
  • 130 g nuci macinate
  • 4 galbenusuri
  • 400 g gem de capsuni
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert linzer cu gem de capsuni:

Amesteci nucile macinate cu zaharul si faina. Adaugi galbenusurile si untul taiat bucatele si amesteci pana se omogenizeaza. Aduni aluatul intr-o bila pe care o invelesti in folie de plastic si o lasi la rece pentru 30 de minute.

 Pe masa usor presarata cu faina, intinzi aluatul cu sucitorul si apoi il transferi in tava de copt, cu diametru de 24 cm. Pui gemul deasupra si tai marginile aluatului, lasand o margine de 0.5 cm deasupra gemului. Faci un grilaj din restul de coca si il asezi deasupra. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 45-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert linzer cu gem de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert rulada cu crema de nuci si visine din compot