Rezultatul este ca o înghețată 'Bounty'.
Chiar bună si fără multi carbohidrati caci am pus indulcitor in loc de zahar!
https://www.blogulluicatalina.com/2021/06/inghetata-parfait-cu-cocos-reteta-low.html
sau
https://youtu.be/PEKaMMaqB7A
Bateți albușurile spuma cu 2 linguri de îndulcitor și picăturile de vanilie (sau cu 3-4 linguri de zahar).
Încorporați nuca de cocos rasă și apoi crema de cocos. Amestecați.
Se toarnă în forme din silicon și se pune în congelator pentru cel puțin 6 - 8 ore.
Am scos și degustat a doua zi.
Scoateți inghetata din forme 15-20 de minute înainte de servire .
Acoperiți cu un coulis de ciocolată imediat. Topiți ciocolata neagră cu pasta de ciocolata și uleiul de cocos (1 minut la cuptorul cu microunde la 750 W).
Se amestecă bine și se decoreza inghetata cu ciocolata topita si cu nucă de cocos rasă.