Desert inghetata de capsuni

de amalia01 in Dulciuri, 25 Iun 2019 | 1861 vizualizari

 

Zilele trecute am fost la părinții mei, iar când am intrat în curte m-a întâmpinat o aromă plăcută de căpșuni. Știți voi, mirosul acela care îți dă fiori pe cerul gurii...







Am strâns un bol de căpșunici dulci și aromate. Restul au ajuns să ne răsfețe direct papilele gustative .







Și fiindcă veni vorba de răsfăț, iată ce s-a ales de restul...

 

INGREDIENTE

  • 200 g iaurt 10% grăsime ( sau mai slab dacă vrei)
  • căpșuni bine coapte
  • 1 lg zahăr din ștevie
  • 1/2 lgt zeamă de lămâie
  • Decor:
  • ciocolată NESTLE Desert Noir
  • căpșuni
  • frunze de mentă
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert inghetata de capsuni:

Amesteci iaurtul cu zahărul și adaugi căpșunile zdrobite și zeama de lămâie ( astfel înghețata nu va avea ace de gheață).

Formele de înghețată le umezești și le umpli cu acest amestec.

Decorezi cu câte o căpșunică și dai la congelator pentru 2 ore.

Înainte de a servi înghețata, topești puțină ciocolată, pe baie de aburi .

Scoți înghețata din formă, o așezi pe farfurie, torni ciocolata topită, așezi o frunză de mentă, presari puțin praf magic de iubire și servești.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert inghetata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

25.06.2019, 20:17

Mmm, sa tot servesti inghetata delicioasa de casa!

mirela0911 1

27.06.2019, 06:39

Yummi!

dantes 1

28.06.2019, 14:21

Delicioasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ecler in foitaj