Prima data cand le-am incercat au iesit plate. De data aceasta sunt multumita de rezultat.
Pentru ca imi place combinatia ciocolata portocala, am adaugat in cumpozitie esenta de portocala.
Mixam spuma untul moale cu zaharul pudra si praful de sare. Adaugam ouale unul cate unul mixand in continuare.
Amestecam faina cu cacaoa si praful de copt si le adaugam treptat in compozitie.
Rasturnam compozitia pe o planseta framantand usor. Invelim aluatul in folie si introducem la rece cateva ore sau chiar peste noapte.
Formam bilute din aluat, le tavalim prin zahar pudra, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si introducem in cuptorul preincalzit. Coacem fursecurile 12-15 minute.
Luam cu grija fursecurile din tava si le asezam pe un gratar sa se raceasca. Pastram aluatul la rece pana coacem urmatoarea tava.
Fursecurile se pastreaza in recipiente inchise.
Delicioase. Cu cat stau mai mult, cu atat sunt mai bune.