Untul cu ciocolata sa topesc pe baie de abur pana se obtine o compozitie omogena.
Se iau de pe foc si se adauga zaharul. Se amesteca pana la topire.
Se adauga apoi ouale, pe rand, mixand dupa fiecare si esenta.
Amestecati faina cu sarea si cacaua.
Adaugati-le peste amestecul de ciocolata si omogenizati.
Acoperiti vasul si-l dati la frigider pentru 2 ore. Eu l-am lasat peste noapte dar l-am scos la temperatura camerei cu o ora inainte de a pregati biscuitii.
Luati din compozitie aluat de dimensiunea unei nuci, modelati o bila si tavaliti-o prin zahar pudra. Pentru a se prinde cat mai mult zahar de bila de ciocolata luati in palma mult zahar pudra si modelati bila apasand-o usor cu tot cu zaharul pastrat in mana.Intelegeti cum, da? :)))
Asezati-le pe o tava in care ati pus hartie pentru copt, lasand loc intre ele.
Introdu tava in cuptorul preincalzit si coace la 170 grade, 10-12 minute.
Vei fi tentat sa ii mai lasi, dar stapaneste-ti impulsul :))). Lasa-i la racit in tava deoarece sunt fragezi si destui de moi. Cand se racesc sunt perfecti.
Sa va fie de folos reteta :-*