Desert cu iaurt, piersici si biscuiti

de madi_marin in Dulciuri, 26 Iun 2010 | 11626 vizualizari

 

Reteta din revista ,,Click pentru femei,,.

 

INGREDIENTE

  • 400 ml iaurt de baut
  • 1 borcan compot de piersici jumatati decojite
  • 150 g zahar pudra
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 3 pliculete de gelatina
  • 4 biscuiti petit beurre
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu iaurt, piersici si biscuiti:

Gelatina se pune la inmuiat in siropul din conserva, apoi se pune pentru scurt timp la foc mic pana se dizolva, fara sa fiarba. Se da deoparte.

Iaurtul se amesteca bine cu zaharul pudra si esenta de vanilie.

Se pregatesc 4 forme pe fundul carora se pun bucati de piersica. Se toarna deasupra fiecarei bucati gelatina cat sa o acopere, apoi se dau formele pentru cateva minute la congelator. Apoi se scot si se toarna deasupra lor un strat de iaurt amestecat cu gelatina, se pune cate un biscuite pe mijlocul fiecarei forme si in jurul lui bucatele de piersica. Se dau iar la congelator pentru cateva minute pana se incheaga stratul. Se scot din nou si se toarna ultimul strat de iaurt. De data asta se dau la frigider.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu iaurt, piersici si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu frisca si piersici