Desert la pahar

de bahna_violeta in Dulciuri, 16 Aug 2012 | 3387 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 ml lichior de caise
  • 50 ml frisca lichida
  • miez de paine
  • o banana
  • zahar ars
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar:

Se inmoaie miezul de paine in lichior si se pune un strat de paine in pahar, apoi peste banana felii, dupa iar un strat de paine si banane, apoi frisca lichida.

Pentru decor: zahar ars bucatele. Zaharul l-am pus la topit si cand s-a topit luam cu o lingura si stropim pe tocator picuri. Dupa racire ii folosim la decorarea desertului.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert la pahar, de post