Sunt delicioase, asemanatoare fursecurilor si foarte rapide, recomand cu incredere! ;)
"Aluaturi de casa"
Topim untul pe baie de aburi, apoi il lasam la racit.
Peste untul racit punem faina, praful de copt, sarea, vanilia si iaurtul, apoi amestecam pana obtinem un aluat omogem si usor de intins.
Impartim aluatul in 2 si fiecare bucata o intindem intr-o forma rotunda.
Taiem prima data in 4, apoi in 8, apoi fiecare triunghi il umplem cu o lingurita de ciocolata (nutella) si o bucatica de rahat.
Rulam pana obtinem un cornulet.
Asezam fiecare cornulet in tava tapetata cu hartie de copt, fara a le unge cu nimic, ies 16 cornulete, de marime medie (nici foarte mici, ca cele din copilarie, dar mici mari, cum sunt cele cu drojdie).
Dam tava la cuptorul preincalzit la 180°C pentru 15-20 minute.
Cand sunt gata le pudram cu zahar pudra.