O reteta cu putini carbohidrati si fara gluten caci facuta cu indulccitor natural si cu faina de bambus fara carbohidrati.
Puteti pune zahar si faina normala daca doriti.
https://www.blogulluicatalina.com/2022/04/cheesecake-pasca-low-carb-fara-gluten.html
Puteti separa albusurile de galbenusuri si adauga la sfarsit albusurile batute spuma. Am pus ouale intregi de data aceasta si a iesit la fel de bun.
Deci bateti ouale intregi cu indulcitorul timp de 5 minute.
Incorporati branza , untul moale sau topit si racit. Amestecati bine.
Puneti smantana si faina, adaugati vanilia si stafide sau fructe confiate.
Incalziti cuptorul la 170°C.
Ungeti forma si varsati compozitia.
Am facut 2 bucati, una mai mare de 18 cm si una mica de 10 cm.
Dati la cuptor timp de 45 de minute pentru pasca mica si 55 de minute pentru cea mai mare.
Lasati sa se raceasca, dati la rece 4-5 ore (o noapte ideal ).
Scoateti din forma, decorati si serviti.