Desert briose cu coacaze rosii

de MotanLaOale in Prajituri, 7 Oct 2018 | 4697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 albusuri
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 6 linguri ulei
  • 1 plic praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 400 g coacaze rosii
  • unpraf de sare
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu coacaze rosii:

Coacazele se curata de impuritati, se spala bine si se lasa la scurs.

Se bat albusurile cu un praf de sare pana devin dense.

Se adauga zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana devine lucioasa.

Se adauga uleiul si se omogenizeaza.

Se adauga faina amestecata cu praful de copt si se omogenizeaza. Se pun si coacazele rosii, pastrand cateva pentru ornat, se amesteca.

Se pun hartii de briose in tava speciala si se toarna compozitia in ele.

Se pun pe fiecare briosa 3-4 coacaze pentru aspect.

Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade C, timp de 30-35 minute.

Se face proba cu scobitoarea.

Se scot din forma si se lasa la racit.

Se pot pudra cu zahar.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura din albusuri, cu visine