Desert bomboane ferrero rocher

de Lau in Dulciuri, 30 Ian 2019 | 4281 vizualizari

 

m-am inspirat de la diva in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • Coaja
  • 300 g napolitane
  • 100 g alune
  • 2-3 linguri nutella
  • coaja de portocala
  • 2 linguri smantana pentru frisca
  • Umplutura
  • nutella
  • alune
  • Topping
  • 200 g ciocolata
  • 100 ml frisca
  • alune
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane ferrero rocher:

Macinam napolitanele, adaugam restul de ingrediente si amestecam bine. Trebuie sa rezulte un aluat moale cat sa putem modela.

Cu mainele umede, formam bilute cat 1/2 nuca, le aplatizam putin, adaugam nutella si cate o aluna in mijloc, adaugam cealalta jumatate si le unim.

Cu mainele umede formam bilele, le asezam pe un platou si dam la rece 2 ore.

Topim ciocolata impreuna cu frisca, trecem bomboanele prin ciocolata si dupa prin alunele macinate.

Le asezam pe un platou sau hartiute si lasam cateva ore la rece daca rezistam tentatie sunt mai bune a 2 zi:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane ferrero rocher" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu doua creme