Desert bomboane ferrero rocher

de Lau in Dulciuri, 30 Ian 2019 | 4913 vizualizari

 

m-am inspirat de la diva in bucatarie

 

INGREDIENTE

  • Coaja
  • 300 g napolitane
  • 100 g alune
  • 2-3 linguri nutella
  • coaja de portocala
  • 2 linguri smantana pentru frisca
  • Umplutura
  • nutella
  • alune
  • Topping
  • 200 g ciocolata
  • 100 ml frisca
  • alune
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane ferrero rocher:

Macinam napolitanele, adaugam restul de ingrediente si amestecam bine. Trebuie sa rezulte un aluat moale cat sa putem modela.

Cu mainele umede, formam bilute cat 1/2 nuca, le aplatizam putin, adaugam nutella si cate o aluna in mijloc, adaugam cealalta jumatate si le unim.

Cu mainele umede formam bilele, le asezam pe un platou si dam la rece 2 ore.

Topim ciocolata impreuna cu frisca, trecem bomboanele prin ciocolata si dupa prin alunele macinate.

Le asezam pe un platou sau hartiute si lasam cateva ore la rece daca rezistam tentatie sunt mai bune a 2 zi:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane ferrero rocher" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 50 %
999.99 lei
499.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (19)

gaby_gabytza 1

06.02.2019, 07:39

Super bune 😍😍😍😍

mihaelar63 1

06.02.2019, 12:32

Servesc si eu o bombonica

oanapl 1

09.02.2019, 20:06

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu blat ciocolatos si mousse de zmeura, acoperit cu ganash